REFLEKTIONER I DESSA TIDER

….Och har bara varit ledig tillsammans med min lilla familj. <3 Himla skönt att bara koppla ifrån och vara med sina nära o kära hemma i dessa ovissa tider. För det är precis vad vi är. – Hemma, långt ifrån folksamlingar och människor. Det är ju generellt svårt hur man ska förhålla sig till allt och hur man ska resonera. Men att bli hemma, med familjen, eller ute i naturen långt ifrån andra människor känns tryggt och bra. Både för ens egna trygghet och andra medmänniskors säkerhet. Och även om experter och forskare säger att små barns chans att smittas av Corona är minimal så kan jag inte undgå ångesten över att det ska hända de små något. Det kryper i kroppen av tanken och det enda jag vill o lever för är ju att skydda henne för allt ont här i världen. Men det som hjälper för oss är att hålla sig ifrån folk och förkylningar så gott det går. <3

Med det sagt så kommer bloggen att uppdateras som vanligt nu i dagarna. Men det var himla skönt att ta en liten paus och reflektera <3 Hoppas ni tar hand om er och varandra, xx <3