8 VECKOR IDAG!

Idag blir vår lilla tjej hela 8 veckor gammal. 8 veckor?!? Jag hinner inte med. Vi låg ju nyss på BB??! Hursomhelst, den här lilla glädjespridaren ger oss så mycket kärlek, varje minut och stund med henne är en gåva. Känner mig nästan religös, men satan i gatan vad besatt jag är av henne. Min lilla älskling <3

Man märker verkligen att hon blir äldre. Inte bara det att hon växer så det knakar, utan hon är så mycket mer med i allt. Ler, härmar uttryck, grimaserar, jollrar, följer föremål, skrattar, sprätter och boxas.

Hennes sovrutiner är ganska mycket som de alltid varit. Vi kliver upp runt 09, ibland vid 10 vilket styrs av Cleo. Har hon varit vaken mer under natten sover jag med henne, annars går jag upp och äter och får en stund solo. Men oftast är hon är en riktig liten sjusovare.

Efter två timmar vaket sover hon oftast runt 12 tiden igen efter lite mat och vaket tillstånd. Oftast ingen djupsömn här, för hon knorrar och ålar runt en del. Lite sova, lite vaken. Hon älskar fortfarande vagnen och jag skulle nog säga at det är favoritgrejen på hela dagen. Vi hinner knappt gå ut med henne innan hon slagit igen sina blå. Likaså är det att åka bil och att sitta i babyskyddet. Från 18/19 tiden är hon sedan vaken fram till 23.00-midnatt och sover oftast med 4 timmars intervall. Men ibland även 3 men också 6 timmar. Det mest tacksamma är i alf att hon vet att det är natt och på natten sover man. hehe.

Hon har ju alltid haft en liten ledsen stund på kvällen som vi aldrig riktigt förstått vad den beror på. Magont? Kvällsoro? Hungrig? Vi har nog testat det mesta, men det har varit samma visa varje kväll. Först nu har vi förstått vad hon vill. Hon vill LIGGA TÄTT INTILL MIG, GÄRNA HELA KVÄLLEN. ÄTA LITE, SOVA SMÅ KORTA STUNDER. Bara hon får vara nära så säger hon inte ett ljud och gråten på kvällen är som bortblåst. Och vi kan kolla tv-program och serier igen utan en ledsen liten bebi <3

Underbara unge! Om du bara visste vilken kärlek du sprider <3