DEN HÄR DAGEN FÅR 10 POÄNG!

Det kändes verkligen som sommar igår. Årets första sommardag. Hur fantastiskt? OCH EXAKT HUR GLAD BLIR MAN? Jag tänkte ni kan få följa med och se hur en mammaledig dag kan se ut.

Jag promenerade bort till Coop och hämtade ett efterlängtat paket. Äntligen hade mina New Balance 530 landat. Och för en gång skull prickade jag rätt på storlek.

När jag och Cleo ätit och lekt färdigt så packade jag ner henne i vagnen och gick för att möta Daniel för lunch. Han är klar för dagen runt 14 varje dag så vi brukar ofta äta lunch tillsammans. Sådan lyx!

Har för övrigt dammat av el-cykeln för säsongen så medan Daniel rullade vagn rullade jag cykel.

Vi varierar lite mellan två vagnar (onödigt jag vet!) men nu kör vi lite Stokke Xplory. Cleo ligger väldigt mysigt i den måste jag säga.

Årets första grill blev kyckling, sötpotatis och gårdagens kokos-ris rester!

Sedan gav vi oss ut på den sedvanliga kvällspromenaden med Cleo i selet denna gång. Lika mycket som hon älskar sin vagn så älskar hon att hänga runt i den här som den nyfikna lilla prick hon är.
Lagom till hemkomst så var det Robinson (vardagens höjdpunkt!!) och ett avsnitt Bäckström. Idag är det fredag och jag har precis beställt hem lite komplettering av balkongmöbler och nu tänkte jag svänga ihop en äppelkaka medan lillan sover till eftermiddagens kaffebesök. Ha en underbar helg och njut av vädret! Puss!